Header Ads

Babastars bashkpunojne me dj personal te 50 Cent


Babastars nje grup artistash ku perfshihen Tingulli 3nt, Skillz disa dj e producenta te tjere se shpejti do te hedhin ne treg kengen e tyre te re ne te cilen bashkepunojne me dj personal te rreperit 50 Cent Dj  i cili njihet me emrin Who Kid. Gjithashtu ne kemi mesuar se projekti i ardhshem i Babastars nuk do te synoj vetem viset shqiptare por edhe me gjere...po flitet qe ata po pergatiten per te provuar dhe tregun europian te muzikes. I urojme suksese

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.