Header Ads

Cila eshte kenga fituese me e pelqyer nga TopFest?Ok, se ne e kishim harruar kete lajm,por duke qene se folem per Top Channel u kujtuam dhe...vendosem ta publikojme sepse eshte interesant. Top Channel ka botuar nje ankete ne faqen e tij ne te cilen jane pyetur lexuesit se cila nga kenget fituese te Top Fest ju ka pelqyer me shume? Nga 1014 pjesmarres, kenga me e preferuar ka dale "Vetem ty" nga Alban Skenderaj dhe me pak e preferuar "Sa me lodhe" nga Greta Koci.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.