Header Ads

The Voice vazhdon audicionet ne Kosove


"The Voice of Albania" ka filluar audicionet e rretheve e momentalisht gjendet ne Kosove per te zbuluar zerat e rinj ku pas Gjakoves e Pejes priten te vizitojne dhe Prishtinen me 23 qershor per te mbyllur kerkimet ne kete shtet. Konkuruesit do te interpretojne dy kenge dhe nese perzgjidhen do te fohen ne Tirane per perzgjedhjen finale.Nderkohe asnje lajm nga fituesja e edicionit te pare Rina Bilurdagu ne lidhje me pergatitjet e albumit te saj te pare me Universal Records apo publikimit te ndonje kenge,perpara fillimit te edicionit te dyte te "The Voice". Do Zoti publikon dicka perpara se te harrohet fare.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.