Header Ads

EVE dhe Unikkatil marrin pjese ne POWOW Fest ne Kosove


Pas nje sere rreperesh te njohur te cilet kane mbajtur koncerte ne Kosove, kete here vjen e ftuar nje rrepere. Eshte EVE te cilen e njohim fale hiteve "Who's That Girl","Let Me Blow Your Mind","Gotta Man" etj  - e cila e ftuar nga Powow Entertanment do te mbaj nje koncert ne daten 5 korrik ne Prishtine. Ky koncert eshte pjese e Powow Fest 2012, nje festival muzike qe organizohet per te paren here ne Kosove. Pervec EVE eshte bere e ditur se dhe Unikkatil do te kendoj  ne kete festival  nderkohe qe pritet te publikohen dhe emra te tjere te njohur ne javet e ardheshme.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.