Header Ads

"New York Daily News" shkruan per Rona Nishliun - Shkrimi


Ketu po ju sjellim dhe adresen ku mund te lexoni shkrimin e botuar nga gazeta e njohur "New York Daily News" per pjesmarrjen e Rona Nishliut ne Eurovision. Shkrimi mban titullin "Loreen e Suedise fiton Eurosong,por Ballkani triumfon me shqiptaren nga Kosova, Rona Nishliu". Shkrimi eshte ne anglisht dhe shume i gjate per ta perkthyer,por po ju themi se tregon pershtypjet e nje gazetareje gjate vizites se nje ambjenti shqiptar teksa zhvillohej festivali dhe disa sqarime ne lidhje me pjesmarrjen e Rones ne kete event. Me nji fjale shkrim pozitiv mos u nxehni lol. Bravo Rona!


Per te lexuar shkrimin klikoni ne foto.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.