Header Ads

 
Videoja e fundit qe vjen nga Rovena Stefa, titullohet "Djepi" dhe eshte nje mesazh per uljen e numrit te lindjeve ne viset shqiptare e cila po sjell dhe plakjen e popullesise sone. Kenga eshte hmmm e moret vesh ju, mesazhi pak kontraversiv duke pasur parasysh luften qe ka bere edukimi shendetesor per planifikimin familjar ne vend, per mos te thene pak qesharak kur kendohet nga Rovena e cila nuk eshte as nene. Megjithate une e kuptoj qe qellimi eshte i mire,por ...shpalosur gabimisht. 
 
 
 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.