Header Ads

Gjira kete jave publikon kengen e re


Gjira neser (e shtune) do te sjelle ne treg videokengen e re "Boom Cike Cak" e cila mesojme se sapo eshte perfunduar se montuari dhe eshte gati per play. Kjo video vjen menjehere pas fitores se Gjires ne Videofestin Muzikor si "Kengetarja e re me e mire" e vitit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.