Header Ads

Tony Dovolani dhe Drita se bashku ne Dancing with the Stars?

   

Ne kemi mesuar se nje gje fantastike mund te ndodhe. Asgje nuk eshte e konfirmuar, por ideja eshte hedhur dhe ne po lutemi qe te realizohet. Drita D'Avanzo dhe Tony Dovolani kane biseduar per tu bashkuar ne edicionin e ardhshem te "Dancing With The Stars" ne Amerike ku Tony ka kaq vite qe merr pjese.E imagjinoni dot sa cool do ishte!!! Fantastike.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.