Header Ads

Albaniac ne Prive - Shiko Videon

PRIVE ne emisionin e rradhes realizoi dhe nje rubrike ne lidhje me ndarjen e Skillz,ku kerkuan dhe mendimin e Albaniac. Me poshte keni videon,hidhini nje sy andej nga minuta e 5:48 lol

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.