Header Ads

Ardian Bujupi - I'm Feeling Good

Kjo eshte kenga me e re nga Ardian Bujupi e cila titullohet "I'm Feeling Good" (Ndjehem mire). Teksa kenga mendoj se nuk do jete e suksesshme ne hitparejdet europiane,besoj se do kete shume sukses ne toplistat e muzikes dance dhe ne klube,sepse ka nje ritem tipik Euro-Dance i cili eshte mese i pershtatshem per vere.Une do kisha preferuar remikset ne vend te origjinalit te cilat jane shume cool si ai nga Steroids po ashtu dhe nga Lazy Sanchez.Sa per videon,une nuk di perse nuk i ben videot ne Shqiperi,se jane me pak te kushtueshme dhe shume here me te mira.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.