Header Ads

Erjona Ala ne kopertinat e Elle,Dazed dhe BonAjjjjjjjjj! Ne e duam Erjonen dhe kishim besim qe ajo do te behej e suksesshme ne boten e modes, jo me kot i dedikuam dhe nje shkrim te tere ne fillim te vitit.Nuk jemi gabuar! Modelja shqiptare tashme po fillon te shfaqet ne kopertinat e revistave me te njohura te modes ne bote si Elle,Dazed dhe se fundmi ne numrin e ri te Bon.Yll! Po ajo cka me beri me teper te gezohem ishte kopertina e DAZED&Confused, e cila eshte nje reviste qe e pelqej shume dhe me vjen inat qe me paska shpetuar si lajm, por  s'kam faj,sepse mua me ka ardhur kopertina tjeter lol. Ky numer ku shfaqet Erjona ka dale me kater kopertina te ndryshme, gjithsesi WOW. Kishim te drejte kur e cilesuam si pasardhesen e Emines!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.