Header Ads

Rrobat e banjes sipas modeleve shqiptare.Bertit SEKSI!

Vera mund te kete mberritur,por pa gushtin...ajo nuk mund te quhet e tille, ndaj dhe ne po ju sjellim disa foto te nxehta te modeleve tona te veshura me rroba banje, per tu frymezuar per muajin me fantastik te sezonit te plazhit. Ok ok...ne do gjenim cdo arsye,vetem per te postuar femra te bukura me rroba banje, e kjo na u duk mese e arsyeshme :) Ps.Mos harroni te shikoni dhe videon ne fund, e cila eshte  reklama e linjes se rrobabanjeve te Angela Martinit.Nuk do pendoheni!


Angela Martini

Aferdita Dreshaj

Elena Lika

Emina Cunmulaj

Irsida Aliu

Miss Universe Kosova

Miss Shqiperia

Tika Ivezaj (Majtas)


Vildane Zeneli

Lola Luma
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.