Header Ads

James Biberi perkrah Colin Farrell ne "Dead Man Down"


Aktori shqiptar James Biberi do te rikthehet ne ekranet e kinemave boterore me dy filma vitin e ardhshem - "Golden Boy" dhe "Dead Man Down".Ne "Dead Man Down" ku interpretojne dhe aktoret e njohur, Isabelle Hupert,Colin Farrell,Domenic Cooper etj, James do te interpretoj ne rolin e nje shqiptari i cili mban emrin Ilir.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.