Header Ads

Chris Brown ben mike te ngushte Drita D'Avanzon


O po c'behet keshtu more! I mblodhi Jay Z te gjithe shqiptaret e njohur rreth vetes! Pas Rita Ores eshte Drita D'Avanzo ajo e cila eshte futur ne rrethin shoqeror te rreperit te njohur duke u bere mike e mire dhe me Chris Brown. Ky i fundit mesohet (dhe konfirmohet) se aq eshte afruar me Driten sa dhe i kerkon keshilla ne lidhje me problemet e tija ligjore e shpirterore. Megjithate e gjitha kjo jo pa arsye! E mbani mend sherrin qe u zhvillua para pak kohesh midis Chris Brown dhe Drake ne klubin WiP? Drita ate nate ka qene prezente ne klub me Chris, por eshte larguar sapo ka mberritur Drake.Ajo ka treguar me pas se duke qene se eshte rritur midis gangsterave e i nuhat situatat e tilla qe pa ndodhur ende, i tha instikti qe te largohej e ti paraprinte sherrit qe beri aq buje. Nese Chris do kishte degjuar Driten...s'do te ishte perzjere ne kete sherr i cili i krijoi dhe probleme te tjera ligjore. O Jay ZZZZZZZZZZZZ! Dua ene une shoe Rijoneeeeen! O mreeeeeeeeee!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.