Header Ads

Kush ja ka inatin Gentes?


Sot ne postuam nje reklame te shkurter nga kenga e ardhshme e Gentes "E kam provuar" e cila duket qare se do te jete nje hit.Ajo cka na beri me teper pershtypje vec, ishte numri anormal i mospelqimeve ne video dhe raportimi i komenteve. Nga kurioziteti kontrolluam komentet qe ishin raportuar dhe te gjitha ne fakt ishin pozitive (shikoni foton), ndaj na lindi pyetja; Kush ja ka inatin Gentes qe ka vajt e ka raportuar te gjitha mesazhet dashamirese? Kaq te keqinj te jeni bere valle? Ku e gjeni kohen me u marre me te tilla budalliqe nje here?!!! Njese, vazhdoni dislike se Genta e ka te siguruar hititn e kjo duket qarte, hic mos t'ja ndjeje.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.