Header Ads

Leonard Toma - I dashuruar me Jeten ok


Kjo eshte nje kenge e vjeter e Leonard Tomes, i cili ushtron aktivitetin e tij si kengetar/kompozitor ne Itali, megjithate mua me pelqen, rastesisht mu shfaq ne YouTube dhe vendosa ta postoja. Degjojeni!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.