Header Ads

Ne rruge per 2013 - Klan Kosova

Për t'i dhënë fund vitit 2012 me stil dhe sharm, Alaudini dhe Liberta, nga studio e Klanit shqiptar (Tiranë), vijnë me një mbrëmje festive në prag të ndrrimit të motmoteve. Nën shenjën e hijeshisë, magjisë, humorit dhe festimit ky do jetë programi absolut për gjithë familjen. Prezantuesit do të jenë të rrethuar nga yjet e Klan Kosovës, por edhe me artistë, këngëtarë, politikanë dhe humoristë .Gjatë gjithë mbrëmjes, ju do të zbuloni më të mirën e vitit që po e lëmë pas, gabimet gjatë emisioneve ne Klan Kosova,muzikë si dhe shumë surpriza me të ftuarit tanë.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.