Header Ads

A e pate Nikon dje ne "Bunheads" te ABC?


Niko Pepaj dje ka pasur debutimin e tij ne serialin televiziv "Bunheads" ne ABC dhe nese nuk e keni pare ende, mjafton te shkoni ne faqen zyrtare te ABC Family dhe te shkarkoni episodin e plote falas (jo vetem ne kompjuter, por dhe per iPhone e iPad). Nderkohe ja ku e keni nje reklame te shkurter. Niko shfaqet ne sekonden e shtate.Momentalisht flitet se Niko eshte duke xhiruar dhe nje film i cili titullohet "Crimson Saints". Suksese Niko!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.