Header Ads

G4SHI - Lana's Song - Shiko Videon Ketu!


Kjo eshte videokenga e re e G4SHI e cila titullohet "Lana's Song" dhe eshte uuuuuu super! Dikush t'ja coj Lanes, se kete duhej te kishte bere e jo "National Anthem" me Asap Rocky lol. Tani ika ti coj nje mesazh se dua mp3. G4SHI, fantastik si gjithmone!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.