Header Ads

KTV provon Harlem Shake

"Harlem Shake" eshte nje lloj...te them kercimi nuk e them dot , por nje lloj ...nuk e di vallaj eshte nje gje qe vetem me te pare mund ta kuptoni cfare eshte. Nje grup njerzish mblidhen, vishen si te cmendur dhe fillojne bejne si majmuna ne nje ambient te caktuar. Per arsye te pashpjeguara nga psikologet, videot e "Harlem Shake" kane fituar popullaritet dhe po shikohen ne mbare boten. Pas edicioneve te lajmeve amerikane, dhe stafi i lajmeve te "Koha Vision" ka vendosur te jap versionin e tyre te "Harlem Shake". Kam vdek tu qesh lol


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.