Header Ads

Bleona publikon "Without You" - Degjoje ketu


Ne ndryshim me "Pass Out" kjo kenge po qe me pelqen! Ritem elektronik perzjer me ritmet disko te '80ve...dhe funksionon. Me here te pare ndoshta nuk do ju bej dhe aq pershtypje, por me dy-tre here do ju bej per vete...ose jo.Mos ma vini re jam konfuz keto dite une. Sezon alergjish.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.