Header Ads

Marsela Cibukaj eliminohet nga The Voice of Italy


Marsela i ka thene lamtumire konkurimit ne The Voice of Italy. Nuk kam nevoj te komentoj, vec di te them se nuk e meritonte te largohej kaq shpejt. Ajo ka nje ze shume te vecante dhe nese na lexon une kisha dy sygjerime: 1- Te humbi peshe se duket se ka shtuar shume, e them kete per te mire shpresoj te mos keqkuptohem. Hey! Ky eshte biznesi muzikor! Ze ze, po dhe Adele beri c'beri i humbi kilet. 2- Perse nuk provon te kendoj  kenge alla Mumford Sons "The Cave", Dillon "Thirteen Thirty five" ose ose mund te jete perfekte per zerin e saj "Down to the River to Play" nga filmi (O Brother Where Art Thou?). Dmth blue grass-pop pak a shume. Doren e ve ne zjarr, nese nuk ka sukses me nje kenge te ketij lloji!

1 comment:

  1. Marseles i eshte kushtuar me shume rendesi sec duhet... ajo ka patur nje dore te forte ne Top Channel, dore e cila e ka ndihmuar te jete kjo qe eshte ne Shqiperi, te ishte aq e forte me siguri qe do i rezervohej nje vend ne finalet e The Voice of Italy por fatkeqsisht zeri i saj eshte shume i zbehte, jo potent dhe me shtrirje shume te vogel. Vibratoja e saj ngan me blegerimen e nje deleje. Kete e them sepse kam njohuri shume te mira ne muzike dhe vecanerisht ne kenge dhe ju them me plot bindje qe ajo nuk gezon respekt me kolegeve te saj vetem sepse ia ben shume vetes me sy. Faleminderit

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.