Header Ads

Julka se shpejti me kenge te reja


Tatatatatata! Kemi kenaqsine te ju tregojme se Julka kete vere rikthehet jo me nje, por me disa kenge te reja. Ne intervisten e dhene Revistes Albaniac per numrin e ardhshem midis te tjerash ajo na ka konfirmuar se do te rikthehet me disa kenge ne skenen muzikore, nderkohe qe biseda jone ka vazhduar rreth muzikes dhe skenes DANCE ne Shqiperi, pasi numri i ri i kushtohet pikerisht kesaj rryme muzikore dhe hiteve me te mira verore! Mos harroni te na lexoni!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.