Header Ads

Andy Gramm - Play Me - Degjoje ketu


Andy Gramm i cili shfaqet dhe ne kopertinen e numrit te ri te Albaniac, ashtu sic na parashikoi ne intervisten e tij, ka sjell sot prodhimin me te ri "Play Me" te cilin keni mundesine ta degjoni me poshte. Kjo kenge eshte publikuar nga "Bahia Music" dhe mund ta blini ne "TraxSource" ku mund te gjeni per te blere apo degjuar dhe te tjera remikse e prodhime origjinale te Andy Gramm. Koleksion super! Naaaajz!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.