Header Ads

Drita D'Avanzo serisht ne "Mob Wives"


Shqiptarja Drita D'Avanzo eshte konfirmuar se do te marre pjese ne serine e re te "Mob Wives" nje prej shfaqjeve VertetTv me popullore ne televizionin amerikan (transmetohet ne VH1). Deri vone, shume prej fansave te ketij emisioni kujtuan se nuk do kishte nje sezon te ri, pas problemeve ne sezonin e fundit ku njera prej pjestareve, Love Majewski u perzu nga programi. Si per ti shtuar me teper zjarr kesaj rremuje, Renee Graziano, nepermjet llogarise se saj ne Twitter, paralajmeroi sezonin e ri, ndersa pjestarja tjeter Carla Faccio  serisht ne Twitter shprehu habine e saj ne lidhje me kete lajm, pasi ajo vete nuk kishte degjuar gje. Te friksuar per largime te tjera, si stafi dhe fansat, jane qartesuar disi ku producentja e ketij programi Jennifer Graziano sqaroi se lajmi pritet te jepet zyrtarisht nga VH1 se pari, e me pas do lajmerohen te gjithe. Nje gje eshte e sigurt. Xhirimet kane filluar, e VH1 ndac te flasi e ndac jo. Ne raste te tilla ne me teper i besojme grave te mafjozeve.Kane qene ndonjehere gabim ato? Jo po te guxoje te thoje jo ndonje nga VH1 ene e shohin cfare ndodh hahahahaha. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.