Header Ads

KAOS - Qysh Je


Ndaj dhe ne i duam KAOS per nje kenge kaq perfekte dhe puro rrep! Nje keng rrep nuk mund te dale me e qarte si ne teori e praktike ne te njejten kohe. Mire mire jam, ti qysh je :) Fiksim! Nje prej kengeve me te mira te vitit!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.