Header Ads

Cfare nuk shkon me kete foto?


Asgje vallaj! Me foto perfekte nuk mund te kete :P Vithet me te bukura te Estrades Shqiptare jane duke marre ngjyre ne "Solar", e kaq perfekte jane sa dhe vete Vildane Zeneli nuk mundi ti rezistoje pa i bere nje foto. I faleminderit qe eshte bujare dhe e ndan me ne nje bukuri te tille. Marshalla! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.