Header Ads

Ledi Vokshi dhe Murati - Materialiste


Hahahahahhaa! Ca i ka punu karriocierit lol. Ok, tani na duhet dhe vazhdimi i serise te dime c'ndodhi ne fund kur po e ndiqte ai se na futi pak tmerrin hahahhaha, megjithese...eeee Ledi e rref ate s'ja kam merakun hahahhaa! Ja nje ide per Ledin; Pse nuk e kendon kete kenge ne anglisht? Mendoj se do kishte dal shume najz. Me likey when she says /you little bitch/ :P Jashaaaaaaaaaaaa!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.