Header Ads

Adelina Berisha - Party Hard


Kjo eshte nje kenge shume e mire dance nga Adelina, ndoshta duhej te kishte pak me shume ritem, por serisht eshte cool duke ju afruar disa here dance_it e disa here pop_it. Personalisht do e kisha lene jashte pjesen e te folurit, gjithsesi na pelqen. Videoja seksi si perhere, tipike e videove euro-dance e Adelina akoma dhe me seksi. Ku o ky pylli me ket' vaske se e preva bileten hahahhaha. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.