Header Ads

Arta Bajrami dhe Don Arbas & Mc Kresha - Bombshell


Jallaaaaaaaaaaaaa SHYQYR! E dini sa kohe kam qe pres Arten te shfaqet me dicka r'n'b e hip-hop? PERGJITHMONE! lol E kam thene qe ajo jep maksimumin ne keto gjini muzikore e nuk duhej ti kishte qendruar gjate kaq larg. Jam shume, shume i gezuar per kete kenge dhe shpresoj qe Arta te qendroj ne kete gjini.Please? :) Megjithate duhe te them qe kengen e "vjedh" Don Arbas. Ajjjj fragmenti i tij shume super! Fundi i vitit po duket shume najzzzz! Fiksim!

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.