Header Ads

Da Lee - Ti


Nje pune shume e bukur nga Da Lee. Me pelqen dhe kenga dhe videoja te cilat me kujtojne muziken shqiptare te fillim viteve '90. Suksese!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.