Header Ads

Vesa Luma - I ndaluar


Vesa ka publikuar "I ndaluar" nje kenge interesante me nje videoklip akoma dhe me intereant. Nuk dini nese e vute re, por ne video tregohet per dashurine e ndaluar te dy vajzave, nje element i ri ky ne muziken tone e mesaduket kur Vesa paralajmeroi ndryshim me albumin e saj te ri, kishte mese te drejte. Urime!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.