Header Ads

Seven Saraqi - Work


Seven Saraqi na pelqen. Ai i ka te gjitha per te qene i suksesshem; talentin, pamjen, stilin dhe krijimtarine muzikore. Pothuajse te gjitha kenget e tij jane shume te mira ( E dini, Mos shko, Secret Love etj), por mendoj se hiti i tij i vertete do te jete me nje kenge 100% RnB ose RnB+Dance. Paramendo dicka ne linjat e Chriss Brown. Mos thoni qe nuk ju thashe :) Per momentin shijoni kengen e tij te fundit "Work". 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.