Header Ads

Briz Musaraj - Grinnin' in your face


Briz Musaraj eshte kengetari i grupit rrok Supernova i cili ka marre pjese dhe ne Top Fest vite me pare. Kete here ai vjen me nje punim solo, nje kenge super e cila titullohet "Grinnin' in your face". Nje pune fantastike  e cila me kujton pak "The Bravest Man in the Universe" te Bobby Womack. Fiksim! Videoja gjithashtu super!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.