Header Ads

Edona Llalloshi & Miloti - Spontanisht


"Spontanisht" eshte nje kenge e lezetshme nga Edona, e cila po me kthen pas ne kohe ne vitet '90 dhe mendoj se do kish dale me e suksesshme nese do ish kenduar nga dikush tjeter pasi Edona ka nje ze shume te ngrohte per te kenduar rrok. Gjithsesi, eshte nje kenge e mire per tu kenduar ne koncert, por jo per ne radio.  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.