Header Ads

MC Kresha - N`diskoJo Meden joooooooooooo! Po pse Meda shyqyr e kemi lol do bej leke dhe Meda hahahhaha
Nejse, e kuptoj qe ketu nuk flitet drejtpedrejt per Meden, por per menyren si funksionojne gjerat ne tregun muzikor/biznesin muzikor ne Shqipe dhe ketu mund te shtoja dhe tre faqje te tjera. E verteta eshte se derisa te hyje nje kompani e fuqishme muzikore ne treg dhe te kthej permbys gjithe biznesin ne vend, gjerat nuk do ndryshojne. MUNDET, e keta mund ta bejne dhe vete artistet, por une shikoj se sa te llastuar jane artistet e rinj dhe sa pa etike pune, saqe nuk kam shprese se kjo do ndodhe ne kete dekade lol. Deri atehere juve dhe Labi, Meda me juve po rexhet klabi lol No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.