Header Ads

Miss Universe Kosovo dhe Albania largohen nga Miss Universe.

Miss Universe Albania 2013 Fioralba Dizdari dhe Miss Universe Kosovo Mirjeta Shala nuk do te marrin pjese ne konkursin Miss Universe 2013 qe zhvillohet kete vit ne Moske. Shkaku per kete eshte bere vendimi i qeverise ruse e cila, dukeqene se nuk e njeh Kosoven si shtet nuk ka pranuar qe Mirjeta te konkuroje ne finalen e me te bukures se universit. Me te marr kete lajm absurd (ne listen e 101 te idiotsive Putaneske, desha te them Putineske), Fadil Berisha menjehere ka deklaruar terheqjen nga gara dhe te Miss Universe Albania Fioralba Dizdari. BRAVO Fadil! Me ne fund nje shqiptar qe tregon grushtat. Ky lajm tashme eshte vertetuar dhe zyrtarizuar dhe nga organizatoret e Miss Universe te cilet nuk kane vendosur emrin e Shqiperise apo Kosoves dhe as fotot e miseve shqiptare ne listen e konkuruesve (Shiko fotot). Shpresojme qe kjo mesele te zgjidhet, gjithsesi nje lajm i tille mund te funksionoj publicikisht ne ane te vajzave te cilave se shpejti do ju permendet emri ne cdo agjensi lajmesh te mundshme neper bote. Bravo RRasha! Nga dita ne dite me idiote po duket! Ne mendojme se vajzat duhet te prezantojne vendet tona vitin e ardhshem ne kete konkurs, nderkohe qe me poshte po ju sjellim dhe disa foto te mrekullueshme te tyret. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.