Header Ads

Mozzik - Po ma bojn


Hahaha shume cool e ka be ky djali. Mbi ritmin e "Thrift Shop" te Macklemore ai ka rrepuar "Po ma bojn" dhe rezultati ka dale mese najzzz. Jepini nje te degjuar e nese e ke emrin Rina hajde rrina lol 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.