Header Ads

GB MC - I Got Feelings For U


GB MC eshte nje shqiptar me banim ne Londer ku eshte xhiruar dhe ky videoklip per kengen "I Got Feelings For U" ne te cilin ai ka bashkepunuar me Stine. Jepini nje te degjuar, sepse eshte kenge e lezecme. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.