Header Ads

Noizy dhe Darla - Ti s'me ndal, Noizy - Cunat e nates


Ooookkk! Dueti "Ti s'me ndal" eshte i dobet. Duket si kenge feminore kenduar nga nje vajze seksi e cila flet per jeten e nates. /Sonte do kercej dhe gjume nuk do flej/ ? Qenke nam ti, se ne zakonisht kercimin e bejme ne gjume lol.

Nderkohe "Cunat e nates" eshte ndoshta nje prej kengeve me te mira te Noizy. Menjehere vihet re ndryshimi i ritmit dhe rrepimit ne kete kenge dhe personalisht mendoj se ne kete version eshte 101 here me i mire. Luv this! Me kujton shume DMX ne kete kenge. Duam me shume, me shume nga Noizy me kete rime!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.