Header Ads

Redon Makashi ft. Vullnet Ibraimi - Ditari


Teksti, melodia, zeri i Redonit oiiiii me hypi stresi! Kenga eshte ok. Jo nder punimet me te mira te Redonit, por prape ok. Mua me pelqen me teper Redoni kur eshte melodioz, sesa kur ben nje kenge bazuar ne formulat e meparshme te krijimeve te tij. Hyrja peshperitese, strofka e pare e ulet, refreni dhe ne fund shperthim = nje tjeter kenge nga Redoni. Le te lutemi qe dikush ti thyej zemren apo ta bej te dashuroj serisht qe te sjelli kenge super sic di vete ai. Ptu ptu kripe mbi zjarr! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.