Header Ads

Pashaporta e Kosoves ne dhjetshen e me te keqijave ne bote


Jo per nga cilesia jo, por per nga vlera. Sipas "Henley&Partners Visa Restrictions Index" Kosova renditet e gjashta ne bote ne listen e vendeve me me pak leje vizash ne bote. Ne vend te pare renditet Afganistani,pasuar nga Iraku,Somalia,Pakistani,Palestina e me rradhe. Epo te na e kaloj dhe Afganistani me Irakun e ku e ku Somaliaaaaa! Jo kjo nuk durohet! Vitin tjeter duhet patjeter te kapim vendin e pare. Ndaj bejeni me viza dhe kalimin per ne Shqiperi edhe e sigurt. 

1 comment:

  1. Epo shumica jane myslimane....me te thatin digjet edhe i njomi.....

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.