Header Ads

Cash Cash dhe Bebe Rexha - "Take Me Home" - Versioni akustik


Cash Cash dhe Bebe Rexha sjellin versionin akustik te hitit "Take Me Home" dhe ne po na pelqen me shume se origjinali. Lexo intervisten e plote te Bebe dhene Albaniac ne numrin e ri te revistes sone. Ne kemi nje parandjenje se ky version do jete me i suksesshem se origjinali. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.