Header Ads

Anjeza Shahini - Uje ne shkretetire


Kjo eshte kenga ime me e preferuar e Anjeza Shahinit. Mendoj se ajo jep maksimumin ne balada e ndoshta nje album i cili perqendrohet me teper ne kete zhaner muzikor do te kishte sukses duke e kenaqur keshtu kengetaren si profesionalisht dhe komercialisht. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.