Header Ads

Mariza Ikonomi - Dhurata


Ja dhe nje tjeter kenge e sapo publikuar qe po me pelqen. "Dhurata" e Mariza Ikonomit eshte shume e bukur ( sidomos refreni ) shoqeruar gjithashtu me nje video dhe nje stil yll. E kuptova perse po me pelqejne te gjitha keto kenget e reja, sepse kane filluar te ndryshojne dhe kane sjelle dicka te re e ne vend qe te shpalosin vokalin i jane pershtatur kenges. YES YES YES! Me ne fund! Shpresoj qe te vazhdoj keshtu, sepse me pelqen Mariza "e re". Bukur! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.