Header Ads

Elina Duni - Në Tirane


Une e kam thene gjithmone qe me pelqen shume Elina Duni dhe kjo kenge vazhdon te ma perforcoj kete pelqim. "Ne Tirane" mund te thuhet shume mire qe eshte "himni" i te gjithe ne shqiptareve qe jetojme larg dhe e duam Tiranen pa kushte. Ndryshimi i vetem ketu eshte se, nese ne kenget e tjera qyteti prezantohet e krahasohet me shume me ate cka duam te jete sesa eshte, ketu prezantohet sic eshte, sic e njohim, sic e mbajme mend me ato problemet e perhershme qe i anashkalojme perhere dhe pershperisim...kur do shkojme prape ne Tirane. Ndoshta nje prej kengeve me te verteta e me te bukura dedikuar kryeqytetit. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.