Header Ads

Genta Ismajli - Reklama e dokumentarit "Dekada"


Genta Ismajli ka publikuar reklamen e pare te dokumentarit "Dekada" i cili pritet te publikohet kete vit. Ne kete dokumentar te ndare ne disa pjese, do te flitet per karrieren e kengetares, do te kete nje permbledhje te videoklipeve, biseda dhe intervista me krijuesit e kengeve, regjizoret e videove, stilistet e Gentes. Me pas do te flitet per koncertet e saja, mbrapaskenat, fansat, castet me te bukura e me te rendesishme ne skene dhe me fansat. E ne fund, nje permbledhje e prezantimeve televizive, shfaqjet mediatike, ceremonite e cmimeve, intervista me gazetare etj. Duket nje projekt shume interesant dhe nder te rrallet e ketij lloji ne Shqipe, ku cuditerisht dhe FATKEQSISHT, shumica e artisteve pas dhjetra vitesh pune nuk arrijne te kene nje permbledhje te aktivitetit te tyre, nuk arrijne te kene ne duar dicka qe te kujtojne veten e tyre, dicka me te cilen publiku ti kujtoj. Mendoj se ky dokumentar eshte nje ide shume me vend dhe mese i nevojshem jo vetem per Genten por dhe per gjithe artistet e tjere, te cilet shpresoj te ndjekin shembullin e saj. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.