Header Ads

Dergo nje video per te fituar albumin e ri te M.C Kreshes, bileta VIP, bluze etj


Me daten 9 maj M.C Kresha hedh ne treg albumin e ri "EMCEECLOPEDY" i cili mesojme se eshte shume cilesor jo vetem ne permbajtjen muzikore por dhe ne cilesine e regjistrimit. Kenget te cilat do behen te mundura per shitje dhe ne iTunes, jane regjistruar ne nje studio ne Gjermani, vend ne te cilin rreperi i njohur do te xhiroj dhe dy videoklipe te tjera per kete album. Nderkohe P.I.N.T ka gjetur nje menyre interesante per promovimin e ketij albumi duke ftuar fansat te dergojne nje video ku te pershendesin daljen e albumit dhe tre me te mirat do ti shperbleje me dhurata. Me poshte keni informacionin e plote postuar nga P.I.N.T nosja! ALBUMI I RI I M.C. KRESHËS DO TË DEL NË SHITJE 09.05.2014 - BONU EDHE TI PJESË E PROMOVIMIT GJIGANT TE P.I.N.T. PËRMES VIDEO DROPIT… DUKE FILLUAR NGA SOD 29.04.2014 KENI SHANSËN PËR TU BËRË FITUES I SHUMË SHPËRBLIMEVE INTERESANTE NGA MC.KRESHA DHE P.I.N.T.

JU DUHET TË XHIRONI NJË VIDEO PREJ 10÷30 SEKONDA KU PËRMENDET ALBUMI EMCEECLOPEDY. VIDEON E DERGONI ME MESSAGE NË FAQEN ZYRTARE TE PINT NË FACEBOOKhttps://www.facebook.com/PINT.KS DHE NE DO I POSTOJME ATO.

TOP 3 VIDEOT MË INTERESANTE TË CILAT SHIKOHEN MË SË SHUMTI DO TË SHPËRBLEHEN ME:


VENDI I PARË

4 ALBUME TE MC.KRESHES (PATIKAT E MIA, P.I.N.T.FT. LYRICAL SON, AIR FORCE 1 DHE EMCEECLOPEDY) TE GJITHA TE NENSHKRUARA NGA MC.KRESHA.

1 MAICË PINT LIMITED EDITION.

2 BILETA PËR KONCERT TË MC.KRESHËS (VIP PASS).

1 VIDEO PERSHENDETJE NGA MC.KRESHA QE PUBLIKOHET NE RRJETET SOCIALE FACEBOOK, TWITER, INSTAGRAM.


VENDI I DYTË

ALBUMI EMCEECLOPEDY I NENSHKRUAR NGA MC.KRESHA.

2 BILETA PER KONCERT TE MC.KRESHES (VIP PASS).

1 VIDEO PERSHENDETJE NGA MC.KRESHA QE PUBLIKOHET NE RRJETET SOCIALE FACEBOOK, TWITER, INSTAGRAM.


VENDI I TRETË

ALBUMI EMCEECLOPEDY I NËNSHKRUAR NGA MC.KRESHA

1 VIDEO PERSHENDETJE NGA MC.KRESHA QE PUBLIKOHET NE RRJETET SOCIALE FACEBOOK, TWITER, INSTAGRAM

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.