Header Ads

G4SHI sjell "Room 4" perpara albumit


"Room 4" eshte videokenga e fundit qe G4SHI do te publikoje se shpejti, perapara hedhjes ne treg te albumit te ri i cili titullohet "4 Play". Ne kemi mesuar se per kete album do te behet nje feste promovuese ku fansat e  G4SHI do te kene mundesine midis te tjerash te blejne dhe edicionin special. Behet fjale per nje sasi te vogel albumesh te realizuara artistikisht nga vete G4SHI ku cdo kopje eshte speciale, e punuar ne menyre origjinale dhe e vecante ne krahasim me kopjet e tjera. "4 Play" ka me se shumti kenge origjinale dhe nje apo dy nga kenget e suksesshme qe rreperi ka publikuar gjate vitit. I gjithe koncepti i albumit, vjen ne formen e nje historie me kater akte, ku G4SHI flet per jeten e tij personale dhe artistike, vuajtjet qe ka hasur ne fillim te karrieres, pasi la kolegjin, u largua nga shtepia dhe jetoi si i pastrehe e deri ne suksesin artistik te viteve te fundit. Eshte nje album qe nuk duhet humbur dhe G4SHI ka premtuar se kenget e "4 Play" do ta sjellin ate ne nje tjeter nivel perpara degjuesve. Ne nuk e veme ne dyshim. Pervecse kengeve fantastike, G4SHI eshte dhe tekstshkruesi me i mire i momentit nga te gjitha prezantimet qe ne sjellim ne faqen tone. 4

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.