Header Ads

Ja dhe kjo ndodhi...


Gjystja e ka nje problem. Ka marre flake e po kerkon nje zjarrfiks me ja shujt zjarrin. Nese njihni ndonje, ju lutem ta ndihmoni.Nuk duam te na digjet.  


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.